Ki vagyok én?

Buda Álmosnak hívnak.

Hivatásom szerint ügyvéd vagyok, de 2017 óta a paragrafusok világán túl is segíteni próbálok az embereknek abban, hogy megszabaduljanak a táplálkozással, diétázással, fogyással kapcsolatos mumusaiktól.

Blogomra, a dietcrafting.com-ra több éve írok a diéták testi és lelki buktatóiról (akaraterő, túlevés, görcsös és felesleges szabályok, fogyókúrás tévhitek, önostorozás, stb.), és segítek ezek leküzdésében – elsősorban a gondolatok, az elme erejével!

Létrehoztam az IF Hungary Facebook-csoportot, Magyarország egyik legelső és legjobb hangulatú időszakos böjtöléssel foglalkozó online közösségét. A csoport mára már több mint 30 ezer tagot számlál, ahol szintén igyekszem napi szinten segíteni a felmerülő kérdésekben.

Mindezt szabadidőmben, lelkesedésből csinálom, így rengeteget jelent számomra minden biztató visszajelzés. Ha úgy érzed, segítettek neked az írásaim, hálásan köszönöm, ha a Patreon-oldalamon egy szimbolikus összeggel támogatsz abban, hogy a jövőben még több hasznos és inspiráló tartalmat készíthessek nektek.

Jó olvasást kívánok, kalandra fel!

Mi az a dietcrafting?

A te életed, a te étrended

A sablondiéták kora lejárt. Mind különbözőek vagyunk. Más kihívásokkal nézünk szembe. Mások a vágyaink, céljaink. Máshogy reagálunk a világ jelenségeire.

A tökéletes diéta nem az, amit valaki megírt, és egyeseknek működik. Egy ilyen megoldás tele lesz felesleges korlátozásokkal, és soha nem fogja figyelembe venni, hogy te te vagy. Ők pedig ők. 

A siker titka, hogy elfogadjuk: nem vagyunk ugyanolyanok.

A tökéletes diéta az, amit magadnak, magadra szabva alkotsz meg – mint a festő a remekművét.

Ez az életmód, módszer és filozófia a dietcrafting.